Skip to main content

KATSO VIDEO! Saat kolme vinkkiä, mitä digimarkkinoinnissa kannattaa välttää.

Kesähelteiden iloksi kuvasin vaihteeksi videon, jossa nostan esiin muutamia digimarkkinointiin liittyviä yleisimpiä virheitä. Menesty digimarkkinoinnilla -kirjani viimeistely on aivan loppuluvuissa ja blogin kirjoittamisen sijasta ajattelin ilahduttaa sinua tällä pikkuvideolla (1:47 min.).

Vastaan videoissani lukijoilta tulleisiin kysymyksiin. Jos mielessäsi on joku kysymys digimarkkinointiin liittyen, niin kirjoita se kommentteihin tai laita kysymys suoraan minulle tulemaan.

Lue lisää ja tilaa uutiskirjeeni!

Syksyllä ilmestyvästä kirjastani löydät lisää tietoa Kauppakamarin sivuilta. Tilaa uutiskirjeeni tai seuraa minua somessa, niin saat tuoreet markkinointivinkit ja myöhemmin kirjan alennuskoodin suoraan sähköpostiisi.

Leave a Reply