Skip to main content

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Menesty digimarkkinoinnilla -kirjan teksteihin. Jokaisen joulukalenteriluukun takaa avautuu joka aamu kirjan ajatelma ja kaunis kuva päivääsi piristämään ja ajatuksia herättämään.

Ajatuksia voi myös jakaa jakonappien avulla Facebookissa ja Twitterissä kavereille.

Jaan ajatuksia myös somekanavissani, mutta vain täällä voit osallistua myös joulukalenteriarvontaan. Kaikkien 27.12. mennessä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 1 kpl Menesty digimarkkinoinnilla ja se toimitetaan voittajalle. Arvontaan voi osallistua enintään viisi kertaa.

27.12.2018: Kirja-arvonta on suoritettu tänään. Kauppakamari postittaa kirjan Menesty digimarkkinoinnilla Pekka K:lle, Helsinkiin. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja joulukalenterin luukkuja avanneille!

Joulukalenterin ensimmäinen luukku avautuu 1.12. Luukut avautuvat joka päivä yksi kerrallaan ajastettuna.

Kurkkaa päivän markkinointivinkit ja bisnesajatukset  joulukalenterista

Copyright: Minna Komulainen 2018.

Miksi Menesty digimarkkinoilla -kirja?

Menesty digimarkkinoinnilla johdattaa lukijansa monikanavaisen digi- ja somemarkkinoinnin maailmaan. Kirja tarjoaa käyttöösi testatut ja toimiviksi havaitut digiopit ja somevinkit, joiden avulla opit luomaan iskukykyisen digistrategian ja räätälöimään omalle kukkarollesi sopivan markkinointibudjetin. Kirjassa neuvotaan myös, miten otat haltuun somekanavan kerrallaan, olipa kyseessä Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter tai Youtube. Lisäksi opit jalostamaan brändiäsi kirkastamalla sen ydinviestiä ja rakentamalla siihen vuorovaikutteisen toimintalogiikan.

Kirjassa tutustutaan myös sisältömarkkinoinnin saloihin ja kerrotaan, miten voit hyödyntää hakukoneoptimointia, markkinoinnin automaatiota ja chatbotteja sekä valjastaa tekoälyn käyttöösi. Käytännönläheisillä analytiikkatyökaluilla saat digidatasta irti liiketoimintasi kannalta olennaista tietoa ja voit mitata maksetun mainonnan tuloksellisuutta. Kirjan keskiössä ovat verkostomainen liiketoimintamalli ja asiakasempatia: tekemällä asiakkaasta brändiyhteisösi jäsenen saat ylivertaista kilpailuetua.

Tervetuloa Menesty digimarkkinoinnilla -kirjan julkistustilaisuuteen pe 30.11. klo 8.30–10.30 kauppakamarille Koulutustila Metropoliin (Kalevankatu 12, 2. krs). Ilmoittautuminen kustannus@helsinki.chamber.fi.

Lue tiedote kirjan julkaistamistilaisuudesta!

Seuraa somekanaviani Facebookissa, LinkedIn:ssä, Twitterissä ja Instagramissa.

Mistä kirjaa saa?

Blogini lukijana saat tällä alennuskoodilla (MENESTY18) Kauppakamarin kirjakaupasta – 10 % alennuksen kirjastani. Nyt kannattaa olla nopea ja tilata kirja täältä!

Saat kirjaa ainakin näistä kirjakaupoista tai verkkokaupoista:
Kauppakamarikauppa
Akateeminen kirjakauppa
Booky
Suomalainen kirjakauppa
Prisman verkkokauppa
Adlibris

Tekniikan tohtori, KTM Minna Komulainen on tutkinut digitalisaation mahdollisuuksia suomalaisissa pk-yrityksissä. Komulainen työskentelee digimarkkinoinnin ja -liiketoiminnan kehittämisen parissa mediassa. Hänellä on myös pitkä kokemus työskentelystä toiminnanjohtajana ja innovaatioiden kaupallistamiskonsulttina yritysneuvontajärjestössä. Komulainen on aktiivinen tietokirjailija, kolumnisti ja bloggari. Hän on kirjoittanut 34 julkaisua muun muassa palvelumuotoilusta, strategisesta johtamisesta, paikan ja maisemabrändäyksestä. Lisäksi hän kirjoittaa kolumneja lehtiin ja omaa blogia (digitaalinenliiketoiminta.fi).

Leave a Reply