Skip to main content

Mitä voit tehdä jos sivusi eivät nouse esiin Google-hauissa? Miten parannat löydettävyyttäsi digissä ja somessa? Saat videostani 3 vinkkiä ilmaiseen näkyvyyteen.

Katso video (kesto 1:47 min).

Tee ensin hakusanatutkimus, vaikka sivuille on kiva laittaa kivoja sanoja ja vetäviä markkinointilauseita, niin tutki, millä sanoilla asiakas hakee tietoa tarpeeseensa, johon sinä voit palveluillasi ja tuotteillasi vastata.  Se on ensimmäinen askel hakukoneoptimoinnissa.

Toinen juttu, mitä voit tehdä sivuilla, on lisätä sisäisiä linkkejä, eli kopioi url-linkkejä omasta tekstistäsi, minne haluasit asiakasta johdattaa. Ja lisää myös ulkoisia linkkejä, jolloin sivusi nousevat esiin aivan eri tavalla esiin.

Kolmas vinkki on tutkia, mitä kilpailijat tekevät ja käyttää siihen ilmaisia kilpailija-analyysityökaluja.
Niistä saat enemmän tietoa, samoin kuten hakukoneoptimoinnista, kirjastani Menesty digimarkkinoinnilla.
Tutustu kirjaan täältä!

Leave a Reply